Churchillaan

Huur kantoorruimte in Utrecht Zuid-West aan de Churchilllaan

Huur nu een kantoorunit of kantoorruimte aan de Churchilllaan in Utrecht. Dit grote en luxe kantoorpand genaamd ‘Piet van Dommelenhuis’ met uitzicht over de hele stad, heeft volledig gerenoveerde en representatieve kantoorkamers en kantoorruimtes te huur. Met zijn typerende jaren 60 architectuur en hoogte van wel 70 meter is het kantoorgebouw niet te missen. Via de snelwegen A2 en A12 is het pand zeer goed bereikbaar. Tevens ben je met de tram in slechts 12 minuten al op het centrale station van Utrecht.

Huur een kantoorruimte vanaf €1700,- per maand

Een kantoorkamer van 66 m2 in dit professionele pand heb je al voor maar €1700,- per maand. Of huur nu een kantoorruimte van 225 m2 voor €6050,- per maand. De grootst beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 510 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €13.750,-. Dit pand is geschikt voor elk bedrijf; van start-ups tot gerenommeerde organisaties zoals de Rabobank, Stichting Halt en Kwaliteitsinstituut voor de Gezondheidszorg CBO. Veel bedrijven gingen je al voor, dus wees er snel bij!

Een bemande receptie en voldoende parkeergelegenheid aan de Churchilllaan in Utrecht

Je kunt naast je kantoorruimte ook nog een parkeerplaats huren zodat je gemakkelijk met de auto naar je werk kunt. Tevens beschikt het kantoorpand over een bemande receptie, zodat jij en je gasten altijd vriendelijk ontvangen worden. Je hebt toegang tot de pantry en je kunt gratis een vergaderzaal reserveren. Heb je nog even een aantal boodschappen nodig voor het diner thuis? Geen probleem. Het gebouw ligt tegen het winkelcentrum Kanaleneiland aan, waar ten minste 2 supermarkten aanwezig zijn.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Churchilllaan met een geweldig uitzicht over Utrecht?

Kun je niet wachten om de kantoorkamer of de kantoorruimten te bekijken in dit mooie pand? Plan dan nu geheel vrijblijvend een rondleiding in door te bellen naar 085 047 1855 en wie weet heb jij binnenkort jouw droomkantoor. Toch nog behoefte aan aanvullende informatie? Geen probleem, je mag ons altijd bellen, wij helpen je graag. Ook dit is natuurlijk helemaal gratis.

Europalaan

Inspirerende kantoorruimte te huur aan de Europalaan in Utrecht Zuid-West

In het kantoorgebouw aan de Europalaan in Utrecht worden kantoorruimtes, kantoorunits, werkplekken, ateliers en studio’s verhuurd. Inspirerend! Waarom? Naast het verhuren van de kantoorruimten worden er ook netwerkevenementen georganiseerd zodat de ondernemers die op deze locatie gevestigd zijn elkaar kunnen ontmoeten en waar mogelijk ondersteunen. Tevens ziet dit kantoorpand er geweldig uit, zoals je op de foto’s kunt zien.

Een kantoorruimte heb je al vanaf maar €326,- per maand

Aan de Europalaan huur je al een kantoorkamer van 20 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €326,-. Meer ruimte nodig? Er is ook een kantoorruimte van 326 m2 beschikbaar voor €3610,- per maand. Voor zzp’ers en freelancers zijn er eigen werkplekken te huur voor €165,- per maand. Deze prijzen zijn allemaal excl. BTW maar inclusief servicekosten. Je beschikt dan over een snelle WiFi-verbinding via glasvezel, een bemande receptie, 24/7 toegang en nog veel meer.

Van alle gemakken voorzien voor de professional

Wanneer je huurt aan de Europalaan in Utrecht ontvang je vele extra’s. Zo heb je de beschikking tot een grote woonkamer en kun je gebruik maken van een toffe presentatieruimte voorzien van tribune. Er is een keuken aanwezig, koffie en thee zijn inbegrepen, er zijn parkeerplekken aanwezig en zelfs je elektrische auto kun je hier opladen! Er is beveiliging aanwezig en je post wordt verwerkt door de centrale receptie. Het kantoorpand is gevestigd aan de A12 en de tram die je naar het centrale station brengt stopt voor de deur. Je bent dus gemakkelijk en snel op kantoor.

Enthousiast geworden? Huur dan snel jouw kantoorruimte aan de Europalaan in Utrecht.

Neem contact op en wij plannen gratis en vrijblijvend een rondleiding voor jou in op deze toffe locatie in Utrecht. Bel hiervoor naar 085 047 1855. Zo kom jij er gemakkelijk achter of dit jouw toekomstige kantoor is. Ook voor meer informatie kun je ons bellen, wij helpen je graag.

Reactorweg

Huur jij jouw nieuwe kantoorruimte aan de Reactorweg in Utrecht (Noord)?

In dit moderne kantoorpand zijn zowel kantoorkamers als kantoorruimtes te huur. Het kent een totale perceeloppervlakte van 2040 m2 en bestaat uit 4 afzonderlijke kantoorgebouwen. Er zijn parkeerplekken aanwezig inclusief een oplaadpunt voor de elektrische auto, zodat jij jouw auto waarmee je van de A2 bent gekomen kunt parkeren. De prijs van de parkeerplaats zit zelfs bij de huurprijs inbegrepen, geweldig!

Huur aan de Reactorweg in Utrecht vanaf €469,- per maandag

Jouw toekomstige kantoorunit van 32 m2 heb je al voor maar €469,- per maand. Meer ruimte nodig? Er zijn ook kantoorkamers van 33 m2, 48 m2 en 49 m2 beschikbaar. Of huur een kantoorruimte vanaf 311 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €2980,-. Grafisch ontwerpers en adviseurs gingen je al voor. Wees er zelf daarom snel bij.

Loungen, vergaderen en 24/7 toegang

Het kantoorpand aan de Reactorweg in Utrecht is van vele faciliteiten voorzien zodat jouw werkdag zo aangenaam mogelijk wordt. Met de 24/7 toegang kun je er ook voor kiezen om ’s avonds te gaan werken. Er is een vergaderruimte aanwezig waar je als huurder gebruik van mag maken, evenals de modern ingerichte loungeruimte. Tussen je werkzaamheden door kun je hier tot rust komen. Thee en koffie is inbegrepen en is volop aanwezig. Zo kom jij je dag gemakkelijk door.

Word buren met Ziggo en FonQ en huur een kantoorruimte aan de Reactorweg in Utrecht

Kom snel een keer langs om te kijken of er een geschikte kantoorruimte of kantoorunit voor jouw onderneming beschikbaar is. Plan hiervoor een gratis rondleiding in door te bellen naar 085 047 1855, of bel voor meer informatie met onze vastgoedconsultants.

Zonnebaan

Kantoorruimte huren op deze toplocatie aan de Zonnebaan in Utrecht

In het westen van Utrecht kun je een kantoorkamer of kantoorruimte huren in dit kantoorpand uit 2000 met een perceeloppervlakte van 6495 m2. Met een gemiddelde bezettingsgraad van 90% (!) moet je hier snel bij zijn. Op dit moment is er nog maar één kantoorkamer en één kantoorruimte beschikbaar. De kantoorruimte wordt kaal opgeleverd zodat jij er geheel je eigen draai aan kunt geven. Voorzieningen zoals internet, koffie/thee, een receptie en beveiliging zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Een kantoorruimte tot wel 506 m2 in Utrecht

Een kantoorunit in dit moderne kantoorgebouw van 30 m2 heb je al voor maar €535,- per maand. Of huur de kantoorruimte van 506 m2 voor maandelijks €9023,-. Deze kantoorruimte is eventueel op te splitsen in een ruimte van 101 m2 voor €1783,- per maand en een ruimte van 406 m2 voor €7240,- per maand. Er zijn dus volop mogelijkheden. In overleg met de verhuurder kun je zelfs de schoonmaak van je kantoor regelen. De schoonmaak van de algemene ruimten zoals de keuken worden vanzelfsprekend gratis schoongemaakt.

Groot bedrijfsrestaurant en indoor fitness

Als huurder van een kantoorruimte in dit kantoorpand kun je gebruik maken van verschillende faciliteiten. Zo zijn er receptionisten aanwezig tijdens kantooruren die je gasten kunnen ontvangen en je post kunnen verwerken, er is een overdekte fietsenstalling, een interne gym, 4 vergaderruimtes, een lift, een terras en supersnel internet. Je kunt je dus optimaal op je werk concentreren. Zelfs je telefoontjes worden voor je opgenomen en doorgestuurd zoals jij dat het liefste hebt. In het bedrijfsrestaurant kun je lunchen met je collega’s en/of met de andere ondernemers die een kantoorruimte huren aan de Zonnebaan.

Ben jij overtuigd en klaar om een rondleiding in te plannen?

Bel naar 085 047 1855 om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte in Utrecht te bekijken. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook bellen. Ons advies en de rondleiding zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Savannahweg

Kantoorruimte te huur vanaf 27 m2 in het centrum van Utrecht

Een kantoorruimte huren doe je aan de Savannahweg in Utrecht (West). Op het bedrijventerrein Lageweide staat namelijk een eigentijds ingerichte kantoorpand uit 1989, met een totale perceeloppervlakte van 4715 m2. Hier zijn zowel kantoorkamers als kantoorruimtes beschikbaar variërend van 27 m2 tot 117 m2. Grote bedrijven zoals HEMA, Ziggo, Douwe Egberts en Kühne Nagel gingen je al voor.

Huren vanaf €421,- aan de Savannahweg in Utrecht

In dit kantoorgebouw worden verschillende kantoorunits en kantoorruimten aangeboden. Zo heb je al een kantoorkamer van 27 m2 voor €421 per maand. Een kantoorruimte van 101 m2 heb je al voor een maandelijks bedrag van €1558,-. Deze toplocatie is binnen enkele minuten te bereiken via de snelwegen A2, A12 en A27. Ga je toch liever met het openbare vervoer? De dichtbijzijnde bushalte is maar 6 minuten lopen. Je bent daarom gemakkelijk en snel op kantoor.

Administratieve ondersteuning met voldoende parkeerruimte

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Savannahweg krijg je vele extra’s, waaronder administratieve ondersteuning. Denk hierbij aan receptionisten die je telefoontjes beantwoorden en de postverwerking op zich nemen. Het high-speed internet zorgt er tevens voor dat jij ongestoord aan het werk kunt. Vergaderplekken zijn aanwezig, evenals een algemene ruimte, lift en voldoende koffie en thee. Je kunt je kantoor 24/7 bezoeken en er kan indien gewenst zelfs voor catering gezorgd worden. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig waar jij jouw auto kwijt kunt.

Huur een kantoorruimte op deze toplocatie in Utrecht

Is dit kantoorpand met uitgebreid servicepakket in het westen van Utrecht precies wat jij zoekt? Bel dan naar 085 047 1855 om een rondleiding in te plannen of om meer informatie in te winnen. Onze vastgoedconsultants staan altijd voor je klaar. Dit alles is geheel gratis en je zit nergens aan vast, fijn toch?

Kobaltweg

Huur een kantoorkamer aan de Kobaltweg in Utrecht (West)

Dit moderne kantoorpand met zakelijke uitstraling ligt op het bedrijventerrein Lageweide en kent een perceeloppervlakte van 2783 m2. Er is zo’n 72 m2 beschikbaar voor verhuur, verdeeld in 2 kantoorkamers. Softwareontwikkelaars, financieel adviseurs en assurantietussenpersonen gingen je al voor op deze locatie.

Jouw droomkantoor aan de Kobaltweg in Utrecht voor €430,- per maand

Op dit moment zijn er nog 2 kantoorkamers beschikbaar voor verhuur. Een kantoorunit van 29 m2 heb je al voor maar €430,- per maand. De kantoorkamer van 43 m2 kun je huren voor een maandelijkse vergoeding van €640,-. Je ontvangt bij het huren van jouw kantoorruimte vele extra’s. Zo is er voldoende parkeerruimte, kun je je elektrische auto opladen, heb je supersnelle WiFi en er is zelfs een bemande receptie aanwezig.

Vergaderruimte, lift en 24/7 toegang

Het grote voordeel van het huren aan de Kobaltweg is de vele faciliteiten die je erbij krijgt. Zo is er een vergaderruimte aanwezig en heb je altijd voldoende thee en koffie. Op elk moment van de dag kun jij naar kantoor, je hebt namelijk 24/7 toegang. In overleg kan zelfs jouw lunch geregeld worden en de lift brengt je gemakkelijk naar jouw verdieping. Daarnaast is het kantoorgebouw ook nog eens erg goed bereikbaar met de auto en het openbare vervoer.

Ben jij binnenkort de nieuwe huurder aan de Kobaltweg?

Ben jij geïnteresseerd en wil je een rondleiding inplannen of wil je graag meer informatie? Bel dan gratis en vrijblijvend met onze vastgoedprofessionals 085 047 1855. Tot snel!

Jansdam

Huur jouw kantoorruimte in het centrum van Utrecht

In het kantoorpand aan de Jansdam in het centrum van Utrecht zijn nog maar 5 flexwerkplekken beschikbaar. Gebouwd in het jaar 1920 en liggend in de buurt van Domplein, Neude en Janskerkhof is dit echt een toplocatie. Zo liggen er vele leuke restaurants en koffiebars om de hoek, zoals Pret a Porter en Brandmeester’s.

Een flexwerkplek voor €293,- per maand

Voor een maandelijks bedrag van maar €293,- heb je al een werkplek voor 5 dagen per week op deze gemakkelijk te bereiken toplocatie. Utrecht Centraal is namelijk maar 10 minuten lopen en op maar liefst 50 meter afstand bevindt zich een bushalte. Via verschillende rijkswegen zoals de A2, A12 en A28 ben je ook snel op kantoor. Zin in een wandelingetje langs de Domtoren? Geen probleem, die ligt op maar 5 minuten loopafstand.

Receptiediensten zoals postverwerking en telefoonaanname

Bij de huur van je werkplek aan de Jansdam in Utrecht ontvang je vele extra’s. Zo heb je 24/7 toegang, is er beveiliging en voldoende koffie en thee aanwezig, kun je printen en kun je even bijkomen tijdens de lunch in de algemene ruimte. Ook kun je direct gebruik maken van de receptiediensten die aanwezig zijn, zoals postverwerking en telefoonbeantwoording. Ook geeft de verhuurder van dit kantoorgebouw in overleg je de optie om een bel-unit of vergaderruimte te huren.

Huur snel één van de 5 werkplekken in de buurt van de Domtoren

Bel naar 085 047 1855 voor een rondleiding of voor meer informatie. Onze vastgoedconsultants helpen je graag en het is helemaal gratis. Ook voor persoonlijk advies staan wij altijd voor je klaar.

Leidseveer

Kantoorruimte of werkplek huren vlakbij Utrecht Centraal

Huur nu een kantoorruimte of flexwerkplek aan het Leidseveer in het centrum van Utrecht, vlakbij het centrale station en in de nabijheid van diverse snelwegen. Met een totaal perceeloppervlakte van 5240 m2 kun je in dit kantoorpand uit 1983 kiezen uit voldoende werkplekken of je eigen kantoorunit. Het kantoorgebouw bevindt zich in de buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs. Een buurt met veel sfeervolle restaurants, koffiebarretjes en voldoende winkels. Een tip: ga met je collega’s eten bij het Tropisch Huis Prim. Dit restaurant ligt op slechts 300 meter afstand en is al meer dan 40 jaar een begrip in Utrecht.

Een werkplek voor €150,- of een kantoorkamer vanaf €900,- per maand huren in Utrecht

Aan het Leidseveer in Utrecht huur je een van de 30 werkplekken voor 5 dagen per week voor €150,- per maand. Of huur je eigen kantoorkamer van vanaf 16 m2 voor een maandelijkse vergoeding van €900,-. Meer ruimte nodig? Geen probleem, want de grootste kantoorkamer van 48 m2 is al te huur vanaf €2700,- per maand exclusief BTW en inclusief servicekosten.

Receptiediensten, catering en loungeruimte

Wanneer je een werkplek of kantoorruimte huurt in dit kantoorgebouw ontvang je vele extra voorzieningen en services. Zo kun jij als huurder gebruik maken van de receptiediensten zoals postverwerking en telefoonaanname. Wil je even bijkomen van het werken? Dat kan in de loungeruimte waar je heerlijk tot rust kunt komen. Optioneel kun je jezelf ontzorgen door de catering te laten verzorgen. Erg handig wanneer je bezoek krijgt van bijvoorbeeld je zakenpartners. Een leuke bijkomstigheid: er is een fitnessruimte aanwezig. Een uurtje sporten na werktijd was nog nooit zo makkelijk!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte in Utrecht?

Kom eens langs om een goede indruk te krijgen van dit kantoorpand door een rondleiding in te plannen. Dit doe je door te bellen naar 085 047 1855. Uiteraard kun je ook bellen voor advies. Dit is geheel vrijblijvend en gratis.

Graadt van Roggenweg

Huur de laatste kantoorkamer in Utrecht West

Aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht kun jij jouw toekomstige kantoor huren. Er zijn 10 flexwerkplekken beschikbaar en nog maar 1 (!) ingerichte kantoorkamer van 20 m2. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1993 en beschikt over een vloeroppervlakte van maar liefst 1200 m2. Diverse ondernemers huren al een kantoorruimte op deze locatie, zoals administratiekantoren, keuringsbedrijven en praktijken voor psychotherapeuten.

Een eigen werkplek voor €189,- aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht

Voor €189,- per maand heb jij al jouw eigen werkplek in een coworking space op deze toplocatie in het populaire business center aan de Graadt van Roggenweg. Naast de vaste werkplekken is er nog maar 1 kantoorunit beschikbaar van 20 m2 voor een maandelijkse huurprijs van €1350,- exclusief btw. Het business center bestaat in totaal uit maar liefst 41 kantoren en kent een gemiddelde bezettingsgraad van 93%. Wees er dus snel bij.

High-speed internet en vergaderruimten

Wanneer je huurt aan de Graadt van Roggenweg kun je gebruik maken van vele services en voorzieningen zoals gratis high-speed internet, maar ook vergaderruimte en print- en kopieerfaciliteiten. Het kantoorpand kent een internationaal karakter doordat de huidige huurders uit verschillende landen komen. Alle kantoorruimten zijn reeds voorzien van nieuw tapijt en nieuwe tafels.

Huur jij binnenkort jouw droomkantoor aan de Graadt van Roggenweg in Utrecht?

Kom snel eens langs voor een gratis rondleiding. Deze kun je inplannen door te bellen naar 085 047 1855. Bellen voor meer informatie of persoonlijk advies van onze vastgoedconsultants kan natuurlijk ook, geheel vrijblijvend.

Papendorpseweg

Jouw kantoorruimte huur je aan de Papendorpseweg in Utrecht

In dit kantoorpand met energielabel A in het bedrijvengebied Papendorp zijn verschillende flexwerkplekken en kantoorkamers te huur. Het bedrijventerrein biedt een groene en duurzame omgeving in één van de meest internationale locaties in Nederland. Een frisse neus halen is geen probleem, omdat het stukje natuur genaamd de Vogeltuin op nog geen 400 meter afstand ligt.

Een kantoorkamer vanaf €1100,- per maand

Een kantoorruimte van 14 m2 heb je al voor een maandelijkse huurprijs van €1100,. Je hebt ook nog de keuze uit een ruimte van 23 m2, 26 m2 of 32 m2 in dit sfeervolle kantoorgebouw. Heb je toch liever een werkplek? Op dit moment zijn er 5 eigen werkplekken beschikbaar oor €400,- per maand en maar liefst 50 flexwerkplekken voor 5 dagen per week vanaf €150,- per maand, in een open werkruimte.

Gratis koffie en een bemande receptie, je bent van alle gemakken voorzien aan de Papendorpseweg

Om de werkdag door te komen kun jij de hele dag gratis een kopje koffie of thee pakken. Ook is er een bemande receptie aanwezig die jou ondersteund in het verwerken van de post en het beantwoorden van de telefoon. In het bedrijfsrestaurant kun je heerlijk lunchen en heb je de mogelijkheid om kennis te maken met jou medehuurders. Daarnaast is er een lift aanwezig en heb jij als huurder 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. De bereikbaarheid van het pand is ook erg goed, want via de snelwegen A12, A2 en A27 ben je erg snel op kantoor.

Ben jij de nieuwe huurder van een kantoorruimte in Utrecht?

Wil jij een kantoorruimte of werkplek huren in dit prachtige kantoorpand aan de Papendorpseweg in Utrecht? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants voor meer informatie of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in via 085 047 1855. Tot snel!